Lenjerii Pat Online
GLS transport gratis livrare gratuita
comenzi rapide sigure fara risc
GLS transport gratis livrare gratuita
comenzi rapide sigure fara risc
COMANDA RAPIDA: 0740.148.308, orele 09-22 COMANDA RAPIDA: 0740.148.308, orele 09-22 Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON! Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON! COMANDA RAPIDA: 0740.148.308, orele 09-22 Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON! Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON! CCOMANDA RAPIDA: 0740.148.308, orele 09-22 Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON! Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON!

CUM CUMPAR

Pasul 1. Alege produsele

Pentru a gasi produsele ce te intereseaza de pe site-ul www.LenjeriiPatOnline.ro poti accesa categoria de interes din meniul din stanga. Cu un singur click pe produsul dorit intri in descrierea detaliata a  produsului, unde poti vizualiza toate specificatiile produsului, toate  fotografiile acestuia, pretul, disponibilitatea, garantia, chiar si  valoarea necesara pentru a primi produsele la tine acasa. Multe dintre produsele de pe site beneficiaza de discounturi majore fata de pretul de retail. Tot aici poti cere mai multe informatii despre produs poti comenta produsul si il  poti compara cu alte produse. Toate acestea pentru a fi sigur ca  produsul respectiv este exact cel dorit de dumneavoastra si este la cel  mai bun pret.


Pasul 2. Adauga-le in cos

Cu un singur click pe Cumpara produsul este adaugat in cosul tau de cumparaturi. Poti continua cautarea altor produse pentru a le adauga in cos sau poti  alege sa vizualizezi cosul, folosind butonul "Situaţie cumpărături" din  partea dreapta a paginii sau butonul Cosul de cumparaturi din meniul de sus. Daca esti deja clientul nostru va trebui sa te loghezi sau sa te inregistrezi, in cazul in care esti client nou.


Pasul 3. Creeaza-ti cont

Pentru a putea cumpara ca persoana juridica (pe firma),  avem nevoie in primul rand din partea ta de datele facturii si de adresa  unde doresti sa-ti trimitem produsele, iar tu vei avea nevoie de o  adresa de email si o parola. Atentie! Datele completate in pagina de "inregistrare noua" se vor regasi pe factura ta si produsele vor ajunge la adresa  completata de catre tine. Daca datele completate sunt corecte putem  evita eventualele probleme legate de livrare si garantii. ! Suntem neplatitori de TVA.


Pasul 4. Finalizeaza comanda

In cosul de cumparaturi  poti vizualiza toate produsele adaugate de tine, poti modifica  cantitatea acestora si chiar sterge produsele ce le-ai adaugat din  greseala. Tot aici trebuie sa alegi daca vrei produsele la tine acasa. Cu un singur click pe Comanda ai finalizat cumparaturile. Felicitari!Daca nu doriti sa urmati cei 4 pasi de mai sus, pentru a cumpara online, ne puteti contacta prin telefon la tel. 0771.659.582 sau 0773.780.899.

Continuă
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată


comenzi sigure rapide fara risc

harta romaniei retur 30 zile
Facebook
Nu există comentarii pentru acest produs
We Accept
      Lenjerii Pat Online
Parse Time: 0.296s