Lenjerii Pat Online
GLS transport gratis livrare gratuita
comenzi rapide sigure fara risc
GLS transport gratis livrare gratuita
comenzi rapide sigure fara risc
COMANDA RAPIDA: 0740.148.308, orele 09-22 COMANDA RAPIDA: 0740.148.308, orele 09-22 Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON! Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON! COMANDA RAPIDA: 0740.148.308, orele 09-22 Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON! Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON! CCOMANDA RAPIDA: 0740.148.308, orele 09-22 Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON! Transport gratuit pentru comenzi peste 399 RON!

RETURNAREA PRODUSELORReturnarea comenzilor facute la www.LenjeriiPatOnline.ro este un procedeu simplu. In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Astfel, pentru a returna produsele care nu vi se potrivesc sau care pur si simplu realizati ca nu sunt ceea ce v-ati dorit, va rugam sa va asigurati ca articolele sunt impachetate in ambalajele originale, au toate etichetele atasate si nu prezinta urme de deteriorare sau uzura. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare sau este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Cele mai intalnite motive pentru care se refuza returul produselor:
- produsele au fost folosite sau prezinta mirosuri improprii
- produsele sunt ambalate defectuos iar in timpul transportului acestea se murdaresc
- consumatorul nu ambaleaza adecvat cutia originala a produsului si aceasta ajunge la noi deteriorata
- ambalajul original este lipit cu banda adeziva
Refuzul returnarii produselor pentru unul din motivele enumerate mai sus atrage dupa sine plata de catre dumneavoastra a taxelor de transport dus-intors.

Din motive de igiena piesele de lenjerie folosita nu se returneaza chiar daca aceastea au fost spalate si reimpachetate ulterior.

Ceea ce trebuie sa faceti pentru o returnare prompta: sunati la 0771.659.582 sau 0740.148.308 pentru a va oferi mai multe detalii. Ambalati produsele in cutia primita de la noi sau in alta cutie de carton (va rugam sa nu folositi ambalajul original al produsului, acesta se poate deteriora in timpul impachetarii sau transportului ceea ce poate duce la refuzul coletului de catre noi), apoi sunati orice serviciu de curierat rapid pentru a prelua coletul de la domiciliul dumneavoastra. Taxele de transport platite initial nu se returneaza (va reamintim ca transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 399 RON), iar taxele pentru returnare vor fi suportate de dumneavoastra. Nu acceptam colete trimise cu plata transportului la destinatie.

Rambursarea banilor se face in maximum 30 zile calendaristice prin transfer bancar sau prin mandat postal.

Daca doriti schimbarea unuia sau mai multor produse, procedura este foarte simpla si accesibila. Contactati-ne la 0771.659.582 sau 0740.148.308 pentru a va oferi mai multe informatii.


Continuă
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată


comenzi sigure rapide fara risc

harta romaniei retur 30 zile
Facebook
Nu există comentarii pentru acest produs
We Accept
      Lenjerii Pat Online
Parse Time: 0.195s